Грілка для рук ZIPPO HAND WARMER 40368

Новинка
Модель: 40368
Виробник: Zippo
0
В наявності
1495.00 грн.
Нашли дешевле ?

Грілка для рук Zippo - зігріє руки мисливця чи рибалки

При згадці торгової марки Zippo відразу ж спадають на думку легендарні вітрозахисні бензинові (або газові) запальнички з кремнієвим підпалом. На вигляд такі прості, надійні, поміщені в простий гладкий хромований корпус. Хоча, в сучасному модельному ряду є і прикрашені багатим декором вироби. І в лаконічному оформленні, і в химерному дизайні, запальнички Зіппо – це великий винахід американця Джорджа Гранта Блейсделла, який завдяки здатності не гаснути навіть на найсильнішому вітрі застосовується не тільки курцями для прикурювання тютюнових виробів, але й затребуваний серед мандрівників, , альпіністів, скелелазів та інших любителів екстремальних захоплень

Окрім запальничок, виробнича компанія Zippo Manufacturing Company (Бредфорд, Пенсільванія, США) випускає інші корисні вироби.

Грілка для рук Zippo

Zippo Manufacturing Company, яка досі є сімейним бізнесом спадкоємців «Містера Зіппо» Блейсделла, усі 85 років своєї діяльності веде розробки нових форм та дизайнів запальничок, а також інших аксесуарів. Для тих, хто любить здійснювати екстремальні вилазки в непросту погоду та в місця з непростим кліматом, Zippo Manufacturing Company розробило чудову річ, яка створить навіть деяку подобу комфорту під час зимової риболовлі та ефективно зігріє від холоду та вогкості – це каталітична грілка для рук Zippo .

Як випливає з назви, грілка для рук Zippo створена, щоб зігріти руки в суворому кліматі та при низькій температурі. туристи і скелелази, що все частіше і частіше вирушають у тривалі подорожі, згадують серед обов'язкового спорядження, яке має бути взято, багато виробів від торгової марки Zippo: зрозуміло, запальничка, галогенний ліхтар, брелок з мінімальною дозою палива для дозаправки запальнички, а також повинна бути в рюкзаку. портативна грілка для рук Zippo.

Як і запальнички Зіппо, така грілка працює на очищеному бензині (необхідно всі 12 г на один цикл заправки – використовуйте фірмовий бензин Зіппо або сумісний бензин, що називається в побуті «Калошею») і може виділяти тепло протягом півдоби. Виріб має компактну форму, невелику вагу і може розміститися в кишені або можна сховати в рукавичці.

Принцип роботи

Принцип роботи грілки – окислення палива та виділення тепла без відкритого джерела полум'я. Під час роботи грілки не виділяється запах і немає кіптяви - це абсолютно безпечне з погляду екології обладнання.

Купити каталітичну грілку для рук Зіппо оригінального американського виробництва з довічною гарантією від виробника можна в Києві, звернувшись до столичного інтернет-магазину zippo-online.com.

Характеристики:

  • Зображення: Чорний колір
  • Матеріал: сталь з порошковим покриттям
  • Гарантія 2 роки

 

 

Додатково: комплектується мірним стаканчиком-наповнювачем для заправки Hand Warmer та спеціальним чохолом.

Рекомендуємо заправляти оригінальним паливом Zippo.

У нашому інтернет-магазині ви можете оформити замовлення по Україні. Ми продаємо лише оригінальну продукцію бренду Zippo від офіційного постачальника.

Виробник Manufctured to Zippo Quality Standarts in Taiwan
Тип палива Бензин
Написати відгук
Авторизація